Informació i inscripció curs

Jornada intensiva : “Pensar menys per viure millor”

Pensar és una capacitat humana útil i valuosa quan podem decidir activar-la voluntàriament , però pot convertir-se en un parany i fer minvar la nostra qualitat de vida quan entrem en bucles de rumiació.

Alguns pensaments s’interposen en les activitats fent difícil mantenir la concentració i acabar els projectes, altres ens dificulten posar-nos en acció durant el dia o ens impedeixen dormir bé a la nit.

Un excés d’activitat mental ens desconnecta de la vida i ens desgasta energèticament , redueix la creativitat i pot inhibir les nostres habilitats.

Malauradament no disposem d’un interruptor que pugui apagar la ment humana com ho faríem amb un televisor, però si que podem reeducar la nostra atenció i fer que els pensaments vagin perdent força.

El mindfulness ens ofereix la possibilitat de viure més plenament en el present i evita que els pensaments i els judicis ens arrosseguin creant preocupació i insatisfacció.

En aquesta jornada aprofundim sobre aquests conceptes per comprendre millor què són els pensaments, on neixen, com ens afecten, com es mantenen i com poder escapar de la seva influència per assolir més moments de pau.

 

Metodologia:

Jornada pràctica amb dinàmiques pedagògiques que faciliten la comprensió i integració dels continguts.

Dirigit a :

Totes les persones són benvingudes. El taller suposa un aprofundiment per a les persones que han realitzat un curs de 8 setmanes  de mindfulness i una descoberta molt útil per a les que volen començar a conèixer les intervencions basades en l’atenció plena.

Data: 25 de febrer de 16h a 20h

Inversió: 40€ ( si necessites beca o ajut econòmic fes-m’ho saber)

10 places limitades per ordre d’inscripció. Cal fer pagament previ. En cas de suspendre’s es retornarà íntegrament l’import.

Lloc: Inspira Ioga. C/ Muralla Sant Francesc 49 1er pis. Manresa

Imparteix:

Eva Vila i Safont. Fisioterapeuta.

Professora de tècniques de relaxació a UManresa. Universitat Central de Catalunya

Professora certificada de mindfulness per Respiravida Breathworks

Tècnica en prevenció de riscos laborals, especialitat ergonomia

Dates:

ULTIMES PLACES!

25 febrer De 16h a 20h

Lloc: Inspira Ioga. Manresa

1. Per reservar la plaça has de fer l’ ingrés de l’ import del curs.

2.  Envia el comprovant a info@fisiomindfulness.com

per tenir accés als continguts privats