El Club del Control

Ets del club de les persones controladores? En aquest cas…tens el patiment assegurat.

És normal voler organitzar i planificar algunes coses, però després cal confiar en què la feina ja està feta i deixar anar el control, perquè si no ens tornem persones rígides i el nostre cos es tensa enormement. 

Ho dic per experiència…soc ben conscient que jo també formo part d’aquest grup de persones que els hi agradaria tenir la seguretat de què passarà allò que he previst i pel què he treballat de valent, però ara ja sé què és pura fantasia…l’experiència així m’ho ha demostrat una i altre vegada. També he pogut sentir molts cops , en el meu propi cos, la incomoditat i malestar que generen les tensions per tal que tot surti segons les meves idees: tensió a les cervicals, bloqueig de la respiració, pressió a les mandíbules i en ocasions també insomni….potser tu també saps de què parlo oi?

La ment intenta mantenir les coses sota control, ja que troba una il·lusió de seguretat en això, però és una font segura de patiment, perquè és difícil controlar les coses que tenen un origen en allò que és extern a nosaltres.

El mindfulness és una pràctica que ens ajuda a prendre consciència de com actuem i també facilita sortir del pensament i establir-nos en el moment present, que és on es desplega la màgia de la vida i al mateix temps, és el lloc on podem resoldre el que s’esdevingui.

T’agradaria aprendre a gestionar millor la teva ment? Et convido a unir-te als propers tallers i cursos basats en l’evidència científica que faig a Manresa i a diferents llocs del Bages i de la geografia catalana.

 

Que tinguis un bon moment present…ara i aquí.

 

Si quieres compartir...

Per tenir accés als continguts privats

Abrir conversación
1
💬 ¿Necesitas ayuda?
Escanea el código
Hola 👋
¿Te podemos ayudar en algo?