Col·laboracions

Montse Rodó

Psicòloga col·legiada num. 7687

Contacte: 666093135

www.monrodo.net

monrodo@gmail.com

Estudio a la Universitat de Barcelona, facultat de Psicologia, i acabo els meus estudis al 1991.

Inicio el meu recorregut professional com a educadora social a l’Ajuntament de Manresa i exerceixo diferents funcions dins l’Àrea de Serveis Socials en Centres Oberts i com educadora de diferents Àrees Bàsiques fins al 2005.

Posteriorment exerceixo com a psicòloga en el Servei d’atenció a la Dona “Montserrat Roig” de l’Ajuntament de Manresa durant 12 anys. Això m’ha permès especialitzar-me en psicologia femenina, així com en les relacions personals, familiars, socials, laborals….

El pas per Serveis Socials m’ha donat un important bagatge en el tractament de persones, tant pel que fa a la diversitat de problemàtiques com a la diversitat de perfils personals.

He treballat amb infants, joves i famílies, tant de població autòctona com nouvinguts, ajudant-los en la resolució de conflictes, atenció a la diversitat, suport personal, social i en teràpia de traumes personals.

Les ruptures de parella, els conflictes familiars, el dol per la pèrdua d’una persona estimada, els canvis que es donen en la adolescència, en la maternitat, quan els fills marxen de casa, en la jubilació, acompanyament en malalties, agudes o cròniques, canvis per mobilitat, síndrome d’ esgotament laboral o burn out, … tots ells són àmbits en els quals, si et convé, et puc acompanyar.

Anna Vila i Safont

Contacte : 652812896 

boiraanna@yahoo.es 

Llicenciada en Educació Física (1992)

Reflexòloga Podal (1992)

Terapeuta de massatge ito-thermie i shiatsu (2000)

Formació en Quiromassatge  (2002)

Terapeuta de Flors de Bach  (2004)

Terapeuta Craneosacral  (2009)

Educadora Corporal de Microgimnàstica (2014)

Terapeuta, Instructora i Entrenadora Personal del Centre Wunder-training  ( des del 2007)

INFORMACIÓ TERÀPIES

Tècnica manual suau i profunda, derivada de l’osteopatia. A través d’un contacte lleuger s’equilibren els desajustos i s’incrementa la vitalitat per tal que el cos utilitzi els seus propis recursos d’autocuració.  Es realitzen tocs molt subtils sobre el crani i la resta del cos que restauren  l’equilibri i la funcionalitat del sistema nerviós, causant una relaxació molt profunda que permet millorar l’organització del cos des de dins.

Massatge d’origen japonès que combina els beneficis de l’acupuntura, el shiatsu, l’aromateràpia, el massatge i la moxibustió. La pell és estimulada mitjançant calor amb l’ajut d’uns aparells amb forma de tub,  dins dels quals es cremen uns “incensos” que estan fets de plantes medicinals que aporten  l’escalfor i l’aroma com elements terapèutics.

Mètode de curació senzill i natural que ajuda a equilibrar  els estats mentals i emocionals negatius (angoixa, inseguretat, depressió, agressivitat, estrès, pors i fòbies…).  També s’utilitzen per a afrontar situacions conflictives  (problemes de concentració, nervis en època d’exàmens…). No tenen efectes secundaris.

És una teràpia de reeducació corporal que aporta més flexibilitat i elasticitat als músculs i a les articulacions. És una combinació de moviments lents i petits, acompanyat d’un treball respiratori i una presa de consciència per tal de corregir postures corporals errònies.

Es treballa el cos en profunditat, alliberant tensions i aconseguint una agradable sensació de relaxació i de benestar.

Per tenir accés als continguts privats

Obrir conversa
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?