Sobre mi

Eva Vila Safont

Amb Vidyamala Burch en el retir de Madrid, estiu 2017. Vidyamala és la creadora del programa Mindfulness per a la Salut a partir de la seva pròpia experiència

A part de la docència, les meves passions són la dansa i la natura, que m’ensenyen a viure d’una forma més lliure i senzilla.

Fa més de 28 anys que em dedico a l’ensenyament, dels quals 25 anys en l’àmbit universitari dins el Grau de Fisioteràpia, però em considero una alumna en tot el que faig.

La meva activitat laboral està dedicada a la prevenció i promoció de la salut, a través d’aprenentatges molt vivencials i pràctics. Ofereixo acompanyament individual i grupal, per a la reducció de l’estrès, compartint recursos educatius que incrementen el benestar físic i mental  .

M’he format en una gran varietat de disciplines corporals i amb el temps he descobert que el treball corporal és important, però no suficient. Cal reduir l’activitat mental perquè cos i ment s’harmonitzin en una sinergia que proporciona salut integral.

En els darrers anys m’he focalitzat en les tècniques de relaxació i en el mindfulness dirigit a la salut i la gestió del dolor crònic. El programa de Respiravida, és pioner en aquest enfoc i té la particularitat d’equilibrar l’evidència científica amb la humanitat , així que em vaig comprometre a aplicar-lo i a portar més enllà de mi.

M’interessen els mètodes que empoderen a les persones en la consecució del seu benestar i el programa de Mindfulness per a la Salut MBPM, compleix amb aquest propòsit.

He trobat quelcom profundament útil i transformador: em permet evolucionar en consciència, respectar-me, reduir el meu patiment, experimentar la vida més intensament i guanyar en amabilitat i llibertat.

És el meu desig apropar aquestes qualitats a qui vulgui participar en els cursos, per així convertir-nos junts, en persones més felices.

 

Per tenir accés als continguts privats

Obrir conversa
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?