Mindfulness per a la Salut: Xerrada i Curs

 

La vida és plena de moments molt variats, però quan les situacions son difícils, podem trobar-nos desbordats i amb una manca de recursos per afrontar-ho de forma adient. La persona que  conviu amb la malaltia i el dolor, pot sentir una impotència que sovint deriva en frustració, desesperació i sentiments d’ injustícia que empitjoren el quadre clínic.

El Mindfulness actua com un bàlsam que calma i acull el malestar , oferint una mirada més amplia i amable per poder conviure amb l’adversitat . Les diferents dinàmiques teòric-practiques faciliten la comprensió i ajuden a substituir la lluita, que incrementa el patiment , per una forma més adaptativa de respondre a les situacions de vida.

 

En el decurs de les sessions, aprenem diferents eines per incorporar al nostre dia a dia, que van transformant l’experiència i milloren significament, la qualitat de vida i la salut a nivell físic , mental i emocional.

Xerrades informatives gratuïtes: 

Mati: 27 setembre 10h   /  Tarda: 1 octubre 17,30h

Dates cursos:

Matins: Del 4 octubre al  29 de novembre 9,30h- 12h

Tardes: Del 8 octubre al 26 de novembre 17,15h- 19.45h

Durada: Curs de 8 setmanes: 1 sessió setmanal de 2 hores i mitja + un dia de pràctica intensiva.

 

Facilita: Eva Vila, fisioterapeuta, Professora Facultat Ciències de la Salut de Manresa ,  instructora de Respira Vida Breathworks.

 

 

 

 

 

Si vols compartir...

Per tenir accés als continguts privats

Obrir conversa
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?