Vidyamala nomenada OBE a la llista d’Honors de la Reina d’Anglaterra 2022

Durant els darrers 21 anys ha ajudat moltes persones que pateixen de dolor, malaltia i estrès a través de la seva pròpia experiència que ha quedat reflectida en el programa MBPM.

Vidyamala ha estat guardonada pels seus serveis al benestar i al tractament del dolor com a cofundadora de Breathworks. Aquest títol és la segona condecoració de major rang de l’Ordre de l’Imperi Britànic i s’atorga als que han tingut un gran impacte a la seva àrea de treball.

Vidyamala és creadora del Programa de Gestió del Dolor i la Malaltia Basat en l’Atenció Plena (MBPM) a partir de la seva pròpia experiència de viure amb dolor crònic la major part de la seva vida. Amb un gran equip de formadors ha portat el seu enfocament de la gestió de la salut i el dolor a més de 600 professors de mindfulness a 35 països de tot el món en diversos idiomes.

La seva feina durant aquests anys ha estat ajudar als qui pateixen dolor, malaltia i estrès oferint-los les eines que l’han ajudat a ella a recuperar la seva pròpia vida.

Ha escrit tres llibres: Tu no ets el teu dolor ((primer premi, Popular Medicine British Medical Association Books Awards), Viure bé amb el dolor i la malaltia i Atenció plena per a la dona.

Va rebre una membresia honorària de la British Pain Society per la seva contribució al camp del maneig del dolor el 2018, i la Power List de Shaw Trust la va nomenar una de les persones discapacitades més influents al Regne Unit durant tres anys consecutius.

Vidyamala continua inspirant-nos a nosaltres i a molts altres a través dels seus ensenyaments,  recessos i xerrades en diverses cimeres i esdeveniments internacionals.

Al començament de la pandèmia, Vidyamala va respondre a la necessitat de connexió social i suport mitjançant el llançament d’una plataforma comunitària d’atenció plena i l’inici de Space to Breathe, un grup de meditació en línia ( en anglès) que continua reunint més de cent persones de tot el món cada setmana.

El 2021, va treballar en una aplicació amb University College London i l’NHS per donar suport als que viuen amb COVID perllongat; d’aquest treball ha nascut el curs The Mindfulness for Management Long COVID, que ara està disponible gratuïtament per al públic a la comunitat de pràctica de Breathworks .

Els seus ensenyaments també es poden trobar a les aplicacions de meditació Insight Timer, Simple Habit i Mindfulness.com. Podeu conèixer més sobre els seus projectes personals, ensenyaments i esdeveniments aquí.

Gràcies Vidyamala per els teus coneixements ! Jo també tinc el propòsit de seguir impartint aquest curs que pot transformar la vida en poques setmanes.

Si vols compartir...

Per tenir accés als continguts privats

Obrir conversa
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?