Jornada de pràctica i Silenci

Els cursos estandaritzats de  Mindfulness  es realitzen en sessions setmanals  durant 8 setmanes consequtives + una sessió extra de pràctica intensiva a la part final del curs.
Durant aquesta jornada podrem observar com funciona la consciència quan mantenim el silenci de forma continuada.
La jornada ens permet continuar practicant Mindfulness en grup, amb persones  compromeses a cultivar una manera de viure conscient i compassiva.
En aquesta jornada aprofitem per:
 • Aprofundir en les diferents pràctiques d’una forma més reposada i extensa.
 • Explorar com és passar més temps en la modalitat Ser.
 • Experimentar la pràctica del silenci durant una bona part del dia.
 • Observar com ens relacionem amb el que està passant i aprofundir en la comprenssió del funcionament de la ment.
 • Repassar continguts i aclarir dubtes.
 • Ampliar l’ atenció plena cap a altres activitats quotidianes com menjar o caminar.

Dirigit especialment a les persones que hagin realitzat algun taller llarg de Mindfulness o a les que tinguin una pràctica habitual de meditació, en alguna de les seves modalitats.

Jornada eminentment pràctica amb exercicis i dinàmiques variades que faciliten mantenir l’atenció centrada en el present.

 • Roba còmoda en diferents capes per estar confortable en relació a la temperatura. 
 • Una màrfega/ colxoneta tipus ioga o càmping. Sinó en tens, allà n’hi haurà algunes que podràs utilitzar.
 • Mitjons gruixuts.
 • Una manteta per tapar-te.
 • Llibreta i bolígraf per si vols escriure alguna cosa( opcional)
 • Un coixí petit tipus sofà pel cap (opcional)
 • Alguna cosa per menjar durant la pausa.
 • Una mica d’aigua i/o infusió per beure.

Eva Vila i Safont
Fisioterapeuta.
Professora de tècniques de relaxació a UManresa. Universitat Central de Catalunya durant 23 anys.
Professora certificada de Mindfulness per Respiravida Breathworks.
Màster en prevenció de riscos laborals, especialitat Ergonomia.

Imatges

Valoracions del curs

“Em sento molt agraïda, és com si hagués entrat llum.... i vull continuar per no perdre’m.”
J.M
“La meva experiència ha sigut de reconnectar molt amb mi mateixa i m’emporto molta pau. ”
A.C
“ M’ha ajudat a veure tota la bellesa del moment.”
J.M
“M’emporto una serenitat desconeguda ”
E.V
“Avui he sigut conscient de la càrrega física i emocional que portava a les meves espatlles. Ara marxo més alliberada i amb les espatlles molt destensades. Mai a la vida les havia sentit tant fluixes! ”
M.A.G
“Havia passat per una altre experiència de silenci temps enrere i em vaig angoixar molt. Avui he trobat molta pau i m’he retrobat amb mi mateixa. ”
I.B
“Estic emocionada i no em surten les paraules....M’emporto moltes coses positives. M’he donat compte que necessito continuar amb aquesta pràctica. ”
N.H

Altres cursos

Si tens insomni, no et desanimis. Aprendrem tècniques diürnes i nocturnes que ens ajudaran a reduir l’estrès quotidià i ens facilitaran el son natural i reparador que precisem.
És una proposta per desplegar la Dansa del teu Ser i una invitació a retrobar aquell espai més lliure i autèntic que sovint tenim oblidat i reprimit. Quan ens movem amb presencia convertim la dansa en pura meditació.
Taller d’ iniciació per aproximar-te al mindfulness i conèixer què és, què diu l’evidencia científica sobre els seus beneficis i fer alguna pràctica. T’animes a provar?
Les presses i la quotidianitat acaben ocupant els fràgils espais meditatius, que son substituïts per activitats menys sustentadores. Reflexionarem i descobrirem com recuperar el nostre hàbit meditatiu per evitar que caigui de nou en l’oblit.
La pràctica del Mindfulness ajuda a regular les emocions, a disminuir el patiment i a connectar amb l’alegria de viure. La felicitat i el benestar es poden aprendre mitjançant un entrenament progressiu i ben pautat.
Un taller per autoregular-te i fomentar l’autocura. Aprenem recursos senzills i ràpids que afavoreixen la calma i ajuden a reconduir les situacions quotidianes estressants.
La dificultat per observar el nostre diàleg intern provoca episodis d’estrès i de patiment. El Mindfulness ens dona l’oportunitat de despertar consciència i reconèixer aquest procés abans d’entrar en una espiral de pensaments negatius.
Aprendràs tècniques que afavoreixen la calma i ajuden a gestionar les situacions estressants . La relaxació contribueix a regular el nivell d’activació física i mental i millora el descans.
La major part del nostre patiment és mental. El Mindfulness ens ofereix la possibilitat de viure més en el present i evita que els pensaments ens arrosseguin creant preocupació.
Un curs per deixar de “Fer” i desenvolupar l’art d’habitar el present. Un espai per submergir-te en l’experiència sense jutjar-la ni canviar-la. Un temps per sortir del cap i entrar en la Vida.
El Mindfulness no elimina la malaltia ni les dificultats, però proporciona recursos i ens ajuda a desenvolupar habilitats per sortir del cercle viciós i establir una nova relació amb el dolor.
Aprendre a respirar conscientment contribueix a reduir els símptomes associats a l’estrès i és una de les premisses per relaxar-nos. Actua com una eina poderosa per canviar l’estat emocional i restablir la calma.
Si vols meditar però ets una persona molt dinàmica i inquieta, les meditacions actives et possibiliten arribar al silenci i a la quietud de forma més progressiva i assumible.
Prioritzar el propi benestar es pot convertir en una forma d’autocura, que permet equilibrar la balança del temps que dediquem als demés. El taller és una oportunitat per canviar el rol de donar per el de rebre.

Per tenir accés als continguts privats

Obrir conversa
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?