Taller gratuït
Mindfulness

El Mindfulness no elimina la malaltia ni les dificultats ,però ensenya com enfocar el pensament per respondre a les diferents situacions de vida ( dolor, estrès, separació, dol…) d’una forma més amable i adaptativa, repercutint positivament en l’estat general de salut. Ens ajuda a sortir de la trampa de l’estrès i l’ansietat i a cultivar estats mentals de més apertura, serenitat i connexió.
Mitjançant un enfocament innovador i multifacètic aprenem a conviure amb la dificultat, sense afegir més patiment al que ja estem experimentant, la qual cosa obre la possibilitat de gaudir cada vegada més dels aspectes  plaents,  joiosos i bonics de la vida.
El Mindfulness pot ajudar-te a transformar la lluita en comprensió per aceptar millor la teva condició de vida actual i ajudar a transformar-te de forma progressiva en la millor versió de tu.
Estudis científics avalen l’efectivitat del programa i confirmen que l’entrenament mental pot tenir un efecte terapèutic significatiu en el benestar diari de les persones que el practiquen i que, els beneficis obtinguts, es mantenen després de les intervencions.
Si vols saber més… vina al taller!
  • Tenir una idea més clara del què significa Mindfulness.
  • Evidències mèdiques i científiques que donen suport als programes de Mindfulness.
  • Quines son les característiques d’una ment ordinària Vs una ment Mindfulness.
  • Efecte sobre la malaltia, el dolor crònic, ansietat i estrès.
  • Beneficis generals i cerebrals de l’entrenament.
  • Com s’estructura el programa de Mindfulness per a la salut MBPM.
  • Tindràs la possibilitat de fer preguntes i aclarir dubtes.
  • Gaudiràs d’alguna pràctica senzilla de meditació.

A totes les persones que estan compromeses amb el seu benestar i volen aprendre a viure d’una forma més conscient i plena.

A les persones que tenen interès i curiositat per aquesta disciplina i volen conèixer de primera mà què és el Mindfulness.

Orientat a persones que tinguin ganes de fer un tastet de Mindfulness, ja que serà un bon moment per conèixer aspectes generals dels programes i fer alguna pràctica.

Es realitzaran exercicis de mindfulness i dinàmiques pràctiques de meditació.

Es combinarà la part teòrica amb la pràctica per a la millor comprensió i integració dels continguts.

Eva Vila i Safont
Fisioterapeuta.
Professora de tècniques de relaxació a UManresa. Universitat Central de Catalunya durant 23 anys.
Professora certificada de Mindfulness per Respiravida Breathworks.
Màster en prevenció de riscos laborals, especialitat Ergonomia.

Pròximes dates

Imatges

Mindfulness és estar completament despert en les nostres vides i percebre la meravella de cada moment. També ens capacita per accedir als nostres propis i poderosos recursos interns per a la comprensió, la transformació i la sanació.
-Jon Kabat-Zinn
En el moment en què posem tota l' atenció en alguna cosa, fins i tot un bri d'herba, es converteix en un món misteriós, impressionant i indescriptiblement magnífic.
Henry Miller
Si practico un dia, ho noto jo... Si practico un segon dia, ho noten els demés... Si practico un tercer dia, ho nota el Món sencer.
Anònim
La teva visió només es tornarà clara quan puguis mirar en el teu propi cor, perquè qui mira cap a fora, dorm i qui mira cap a dins, desperta.
Carl Jung
És important ser conscients de les nostres limitacions físiques. Observar-nos profundament a cada moment amb acceptació plena sense intentar forçar-nos a ser diferents de com som en aquest moment.
Jon Kabat-Zinn
Es tracta simplement de ser amable amb mi...sigui com sigui el meu estat emocional, físic o psicològic. Tan simple i difícil !
Marianne Elliot
Entre l'estímul i la resposta hi ha un espai. En aquest espai es troba el nostre poder d’escollir la nostra resposta. En la nostra resposta està el nostre creixement i la nostra llibertat.
Victor Frankl

per tenir accés als continguts privats